Rekod Mohon

  •  Nama disusun mengikut Submission Date.
  • Semak tarikh kursus anda di menu Cari Nama Anda
  • Semak maklumat kursus anda mengikut tarikh yang telah ditetapkan di menu Info Kursus
  • Jika anda tidak mendapat maklumbalas dalam 1 minggu sila hubungi 0197762929. 


16 comments:

  1. salam..saya dah upload doc saya beberapa kali tapi masih tidak dapat pengesahan.bagaimana?

    ReplyDelete
  2. blh ubah tarikh tak,kalau tarikh yg diberi ada hal lain?

    ReplyDelete
  3. Sila hubungi saya jika tidak boleh hadir tarikh diberikan

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..mcm mne cara hendak hubungi encik...bole bg no phone x?

      Delete
  4. kenapa column ruangan saya masih belum berwarna hijau?adakah saya kene daftar online sendiri kt CIDB or En. Safety Trainer yg uruskan?terima kasih ^_^

    ReplyDelete
  5. Safety trainer yg akan uruskan. Sabar ye. Ada masa nanti sy daftarkan.

    ReplyDelete
  6. sy dh daftar untuk hari ini 7/5/14 dan dh upload doc. tp nama sy xkeluar dkt rekod mohon. mcm mn sy nak check timestamp sy

    ReplyDelete
  7. Maaf lambat jawap. Saya tidak ada buat kurus pada tarikh 7/5/14. Mungkin saudari daftar dengan trainer lain. Timestamp adalah tarikh dan masa anda mendaftar online di blog ini. Ia diketahui dengan klik enu Rekod Mohon dan semak dalam senarai yang dipaparkan.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Salam en, macam mana sy nak tahu kad sy dah siap yer?

    ReplyDelete
  10. salam en..kalau gambar yang saya upload td..tersalah..mcam mna sy nk betulkan ye??

    ReplyDelete
  11. bayaran dibayar sewaktu hari kursus kan?

    ReplyDelete
  12. nak tanye, kenapa sy kene reject?

    ReplyDelete
  13. Assalammualaikum , saya ingin menanyakan tentang tempoh tamat kad hijau ni berapa lama ya ? dan kursus yang akan diadakan pada 30 januari , 20 dan 21 Febuari di UTM Kuala Lumpur adalah tetap ke ?dan berapa lama kursus dijalankan ?

    Maaf banyak bertanya .. kerana saya ingin sangat mengikuti kursus pada tarikh berikut tapi saya mempunyai medical appointment pada hari tersebut ..

    ReplyDelete